Systemen voor al uw reserveringsbehoeften

[LCd] RESOnline Reserveren is een Business to Consumer service die toepassing kan vinden in velerlei branches. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 • Sport
  Een reserveringssysteem voor onder andere groepslessen in fitness centra, tee times voor golf, tennis & squash courts, klimcentra en kartcentra
 • Ontspanning
  Reserveersoftware voor campings, verhuur van huisjes,
  boten, bed & breakfast overnachtingen en wellness centra
 • Welzijn
  Online agenda's en reserveersysteem voor tandartsen, schoonheidsspecialistenen huisartsen, praktijken voor fysiotherapie e.d. en privé-klinieken
 • Horeca
  Een boekingssysteem voor restaurants en zalenverhuur
 • Business afspraken
  Een reserveringssysteem voor training/coaching en meeting rooms

Neem vandaag nog contact op

Neem vandaag nog contact met ons op via het formulier of bel 010-2 76 06 48.

Standaardtoepassingen

Wij hebben momenteel een tweetal standaard applicaties beschikbaar: het reserveren van groepslessen voor fitness centra en het maken van reserveringen in een restaurant.

Voor al onze standaardapplicaties geldt dat ze op een van onze servers met een gegarandeerde uptime van 99% draaien. Deze toepassingen zijn al beschikbaar vanaf € 44,- per maand (ex. BTW).

Maatwerk

Naast deze standaard toepassingen realiseren wij indien gewenst ook maatwerk. Zo hebben wij voor een van onze klanten bijvoorbeeld een cursus module gerealiseerd en zijn we momenteel bezig met een toepassing voor surflessen. Mochten de bestaande systemen niet toereikend zijn dan kunt u dus altijd bij ons informeren naar de mogelijkheden.