Testimonial

[LCd] RESAan het woord is Anica de Jong, voormalig directeur van het Sport Gezondheidscentrum Zevenbergen (SGZ). SGZ is een middelgrote sportschool in West-Brabant (1.500 leden) die voorop loopt in de ontwikkelingen. Zo is SGZ het eerste fitness bedrijf in Nederland dat dubbel gecertificeerd is: MKB ISO 9001: 2000 en het MKB Groeicertificaat!

Anica Wij hebben wekelijks zo’n 30 groepslessen waar minimaal zo’n 600 sporters aan deelnemen. Omdat de belangstelling regelmatig groter is dan het aantal beschikbare plaatsen hebben wij vanaf het begin een reserveringssysteem gehad. Onze leden konden bellen of zich aan de bar opgeven, waarbij onze medewerkers deze reserveringen bijhielden in Excel spreadsheets

Waarom zijn jullie overgegaan op internet reserveren?

Anica Eén van onze leden kwam met het idee omdat hij na zijn spinning les vaak moest wachten om opnieuw te kunnen reserveren. Ons leek het een prima plan en wij hebben [LCd] APPS de gelegenheid gegeven het programma te ontwikkelen.

Ook leden zonder computer kunnen bij SGZ reserverenWat zijn jullie ervaringen?

Anica Het programma is in samenspraak met ons ontwikkeld waarbij goed geluisterd is naar onze wensen. Vanaf januari van dit jaar zijn we operationeel en het programma werkt vlekkeloos. Onze leden zijn zeer enthousiast omdat ze nu altijd en overal hun sportlessen kunnen reserveren en ook hun reserveringen kunnen inzien.

En hoe zit het met de oudere leden en mensen zonder computer?

Anica Wij hebben een zuil met een reserverings PC in onze lounge staan, waar onze leden rustig kunnen reserveren. En het programma is zo gebruiksvriendelijk dat ook onze digibeten het in no time doorhadden.

Tot slot, is het ook economisch verantwoord?

Anica De maandelijkse kosten vallen reuze mee en 600 reserveringen per week die door onze leden zelf worden gedaan, levert een aanzienlijke besparing aan personeelskosten op. Maar het allerbelangrijkste is dat wij onze leden optimale service bieden en daar draait het tenslotte om!

Demo

In de online demo kunt u het systeem bekijken en uitproberen.

Neem vandaag nog contact op

Neem vandaag nog contact met ons op via het formulier of bel 010-2 76 06 48.